Cu albinele prin GOJILAND!

[ Facebook comments]

Discutii dedicate apiculturii..


.

Moderators: bernard, delorin I

Cu albinele prin GOJILAND!

PostAuthor: delorin I » Mon Sep 15, 2014 6:29 am

Neata! Ma gandeam de ceva vreme sa imi fac si eu aici o pagina personala! Nu promit ca voi fi extrem de activ! Dar voi incerca!Asa cum mai scrie si prin alte topice pe aici, sunt apicultor cumva incepator, mai am un an si stagiatura teoretica de 3 ani se va termina! (Desi unii vorbesc de 10 ani!! )Am trecut relativ bine de primul an de pastoral! Am construit caturi, am produs ceva miere! Sigur per ansamblu trebuie sa ma declar multumit, desi am avut probleme pe care nu le asteptam, de la umblat in stupi de catre altii, la familii moarte la transport cand erau in culmea gloriei! Despre plusuri - in sensul de agonisiri nu poate fi vorba! De ceva vreme investesc in aceasta PASIUNE OARBA! Deocamdata e un mic trend crescator si atat! Nu am accesat fonduri!

delorin I
Gojinar
Gojinar
 
Posts: 268
Images: 0
Joined: Fri Mar 21, 2014 7:09 pm
Cash on hand: 5,884.40
Bank: 0.00

WARNING

This thread has 43 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Apicultura - Apiculture

Who is online

Registered users: Bing [Bot]

Googlepage: GooglePullerPage
cron