Page 1 of 1

Retete Naturiste

PostPosted: Sun Jan 17, 2016 6:52 pm
Author: ovidiu-mihaita.lapadatu
Am deschis acest topic deoarece am vrut sa postez un link de pe facebook cu o pagina care mi-a capatat atentia acum 1 an jumatate. Are foarte multe retete privind o gama diversificata de boli .
https://www.facebook.com/Retete-Naturiste-187493927950551/ - Numele il cautati pe FB -> "Retete Naturiste"

Ce vreau sa impartasesc cu voi este o reteta pe care a luat-o mama si bunica . Amandoua au avut probleme cu plamanii. Pe mama o durea un plaman de ii era frica ca are cancer . Dupa ce a luat acest tratament care o sa vi-l postez mai jos , nu a mai avut probleme timp de 4-5 ani de zile pana acum 1 an cand au inceput iara durerile la plaman sa o deranjeze.
Aceasta reteta o recomand la toti cei care au o imunitate scazuta sau alte probleme la plamani si probabil nu numai . Pentru aceasta reteta incercati sa faceti rost de usturoi romanesc care sa nu se inverzeasca dupa cateva ore daca il faceti mujdei sau mai stiu eu ce...


Image


Această reţetă veche de 5000 de ani este recomandată în vindecarea unor tumori, prevenirea infarctului miocardic, prevenirea unor boli de stomac [ulcer].

În acelaşi timp, organismul este purificat de calorii şi depuneri adipoase, îmbunătăţeşte metabolismul, vasele sanguine devin elastice, previne ateroscleroza, cardiopatia ischemică, paralizia, apariţia diferitelor tumori, ameliorează vederea.

Mod de preparare: se spală şi se curăţă foarte bine 350 gr de usturoi, apoi se pisează mărunt într-o piuliţă de lemn. După ce este bine pisat, se iau cu o lingura de lemn 200 gr din această compoziţie [partea mai suculentă] şi se introduce într-un borcan de sticla (sau un vas emailat) ce conţine 200 ml alcool rafinat de 96 grade. Vasul se închide ermetic şi se ţine la rece, timp de 10 zile. Se strecoară maceratul prin tifon, se pune într-o sticlă bine închisă şi se mai ţine încă 3 zile.

Mod de administrare: într-un pahar în care s-au pus 50 ml lapte rece [fiert în prealabil] se adaugă un număr anume de picături de suc de usturoi şi se bea cu 15 minute înaintea fiecărei mese. Tratamentul se face timp de 11 zile, astfel :

Ziua 1 = dimineaţa, 2 picături, prânz, 2 picături, seara, 2 picături;

Ziua 2 = dimineaţa, 4 picături, prânz, 5 picături, seara, 6 picături;

Ziua 3 = dimineaţa, 7 picături, prânz, 8 picături, seara 9 picături;

Ziua 4 = dimineaţa, 10 pic, prânz, 11 pic, seara, 12 pic;

Ziua 5 = dimineaţa, 13 pic, prânz, 14 pic, seara, 15 pic;

Ziua 6 = dimineaţa, 15 pic, prânz, 14 pic, seara, 13 pic;

Ziua 7 = dimineaţa, 12 pic, prânz, 11 pic, seara, 10 pic;

Ziua 8 = dimineaţa, 9 pic, prânz, 8 pic, seara, 7 pic;

Ziua 9 = dimineaţa, 6 pic, prânz, 5 pic, seara, 4 pic;

Ziua 10 = dimineaţa, 3 pic, prânz, 2 pic, seara, 1 pic;

Ziua 11 = dimineaţa, 25 pic, prânz, 25 pic, seara, 25 pic.

Foarte important: tratamentul nu se poate repeta decât după 6 ani !!!

Si, mai e ceva !

Conform celor scrise in cartea „1001 de REMEDII CASNICE” (Reader’s digest), la pag.435:

Atentie! Nu faceti tratament cu usturoi daca sunteti sub tratament cu medicamente anticoagulante, cum ar fi warfarina.


:winknew: