Cum ma inregistrez pe forum?

[ Facebook comments]

Bine ati venit pe forumul nostru, dedicat cultivarii plantei Goji
Membri noi, va rugam sa post-ati o scurta introducere despre D-neavoastra aici !.

Moderator: bernard

Cum ma inregistrez pe forum?

PostAuthor: bernard » Sat Mar 26, 2016 5:06 pm

Pentru a inregistra un cont pe forum va rugam sa urmariti urmatorii pasi:


1. Apasati pe butonul Inregistrare


forumreg1.jpg2. Apasati butonul Sunt de acord cu acesti termeni


forumreg3.jpg3. Completati numele de utilizator, adresa de e-mail, parola, dupa care trebuie sa asamblati o imagine. Acest pas este necesar pentru filtrarea robotilor de spam cu reclame nedorite.


forumreg2.jpg
4. Apasati pe butonul Trimite

5. Verificati Inbox-ul dumneavoastra de e-mail, caci veti primii un e-mail cu un link de activare. Dati click pe acest link din e-mailul automat ce ati primit de la Gojiland, pentru a activa contul.

ATENTIE: verificati Inbox-ul dumneavoastra, precum si sectiunea de Junk mail pentru emailul de activare! In fiecare zii vad ca sunt membrii noi ce nu isi activeaza contul, probabil din cauza ca nu au gasit emailul de activare la Inbox si nu au verificat sectia de Junk Mail si nu pot intra pe forum..

6. Dupa ce ati activat contul la pasul 5, puteti sa mergeti pe forum si dati click pe butonul Autentificare dupa ce completati numele de utilizator ales si parola.

7. Incepeti un topic nou si faceti primul post in care sa va introduceti, cum ati aflat de goji, de forum, experienta cu goji daca aveti, etc.
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Introducere - Introduction

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron