Goji impotriva Anemiei

[ Facebook comments]

Despre Planta Goji - Cercetari documentate in cadrul acesta

.

Moderator: bernard

Goji impotriva Anemiei

PostAuthor: bernard » Tue Jul 22, 2014 6:06 pm

Alimente impotriva Anemiei

goji-bobice.jpg


Fierul este un mineral important găsit în corpul nostru. Are un număr de funcții și sarcini. Dă hemoglobinei culoare roșie de sânge, stimulează sistemul imunitar, mentine functiile creierului și cele endocrine, și multe altele.

De fapt, fierul joaca un rol mic în cele mai multe funcții biologice, fără care organismele vii nu pot supraviețui. În ciuda faptului ca functiile fierului în organism este foarte bine cunoscut, este încă cea mai comuna deficienta nutritionala si principala cauza de anemie. Anemia este de obicei un rezultat al unei diete sarace, dar este foarte ușor de rezolvat prin consumul de alimente care sunt bogate in fier. Un punct culminant ar fi un super-aliment, care este cel mai bine pentru corpul nostru.

Vom menționa doar câteva super-alimente. Primul este chlorella, este o alga, care conține o mulțime de fier de necrezut. Din acest motiv, multi experti recomanda consumul de alge. Apoi, iarba de grâu sau gluten wheatgrass este format din plante tinere de grâu. Acesta este cunoscut ca fiind un curatator de sânge și este bogat în fier. Acesta conține, de asemenea, vitaminele A și B, mangan și acid folic.

Fructele Goji sunt, la fel ca cele mai multe alte fructe de padure, bogate in fier. Cu toate acestea, aceste fructe de padure intrec toți ceilalți în acest sens. De fapt, doar un sfert de cana de Goji Berry conține cantitatea zilnică recomandată de fier care corpul are nevoie. Sunt pline cu polizaharide, zinc, fibre si antioxidanti. Unii le dau porecla de "diamante rosii".

.....

Sursa: http://www.kakolijeciti.com/namirnice-d ... v-anemije/
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

WARNING

This thread has 9 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Despre Planta Goji - About the Goji Plant

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron