Efectul sucului de goji asupra echilibrului pH al corpului

[ Facebook comments]

Despre Planta Goji - Cercetari documentate in cadrul acesta

.

Moderator: bernard

Efectul sucului de goji asupra echilibrului pH al corpului

PostAuthor: bernard » Sat Aug 09, 2014 6:04 pm

Watch on youtube.com


Videoul de mai sus prezinta certetarea domnului Dr. Marcial Vega despre efectul sucului de goji asupra echilibrului pH al corpului omenesc - nivelul de alcalinitate contra aciditate in sange si efectele reformatoare ale acesteia pe pacienti.

Aceste schimbari in sange dupa ingerarea de Goji, cercetate si documentate bine, este rezultatul tratamentelor de pacienti in desfasurare.
Calificat la spitalul John Hopkins, Dr. Marcial Vega este creatorul microscopului de imagistica de sange de inalta rezolutie folosit in clipul de mai sus.

La 0:47 minute putem vedea globule rosii de sange intr-un mediu cu un pH acidic, care se lipesc una de alta pentru a supravietui la aceste nivele pH daunatoare. Obiectele negre sunt bacterii. Peticul cenusiu din mijloc este o globula alba de sange, ce ar trebui sa se miste si sa inghita bacteriile, dar este incapacitat, tot din causa aciditatii sangelui. Petele mici negre sunt bucati de colesterina ce incep sa se formeze, ceea ce va bloca arteriile si capilarele mai tarziu.

Acesta este imaginea sangelui inainte de ingerarea de goji. Din cauza aciditatii sangelui (cauzat de dieta necorespunzatoare, consumare de carne prea multa, legume insuficente, etc.) globulele albe sunt incapabile sa faca datoria lor si sa curate sangele. Din aceasta cauza circulatia este incetinita, devenim mai obositi, iritabili, distribuirea oxigenului si a nutrientilor este blocata, provocand probleme, nu trebuie sa fim doctori sa ne dam seama ce se intampla aici.. prea multe bacterii, oriunde sunt inflamatii in corp, artrita, boala de inima, accident vascular celebral, etc.

Din cauza aciditatii bacteriile migreaza la aceste zone, provocand durere.. daca aveti dureri undeva in corp, e garantat ca bacterii sunt in numar mare in zona respectiva..

La 2:44 minute in videou, suntem prezentati cu imaginea de sange al aceluiasi pacient la 48 h dupa ingerarea de goji. Nu e perfect, dar cam 60% din bacterii au fost eliminate si globulele albe se misca un pic mai bine, iar bucatile de colesterina sau redus in dimensiune. Sunt inca multe bacterii flotante, deci situatia nu e normala inca, si se mai pot observa multe globule rosii palite, deci pacientul e anemic inca.

Dupa administrarea continuata de suc de goji, la 3:23 minute in videou, putem observa ca bacteriile au disparut complet. Acesta este dupa numai 72 h! Globulele se misca mai usor, distribuind oxigen si colectand co2. Globula alba nu se misca in continuare, e necesar sa fie mobil pentru a curata sangele. Cele doua pete luminoase in partea de sus a imaginii este acid uric, ceea ce cauzeaza guta, aceasta e o indicatie ca sangele e in continuare acidic.

Se continua administrarea de suc de goji, la 4:07 minute in videou, se poate observa ca anemia este vindecata, globulele sunt rosii din nou. Acesta este la aprox. 5 zile dupa prima imagine! Globula alba arata mai sanatoasa, conturul este mai fin.
La 5:12 in videou, putem vedea o magnificare a globulei albe la 7 zile de la inceputul tratamentului, miscandu-se liber..

In aceste tratamente, cercetatorul a folosit suc de goji si a constatat ca la 90% din pacienti, o crestere relevanta in alcalinitatea sangelui a fost observata in doar 2 saptamani.

Am gasit pagina web a domnului Dr. Marcial Vega unde puteti mai multe informatii despre echilibrul pH al corpului:

http://www.marcialvegamd.com/

Deci stimati colegi si vizitatori, iata inca o dovada ce fel de planta intradevar miraculoasa am ales sa cultivam :D
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

WARNING

This thread has 15 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Despre Planta Goji - About the Goji Plant

Who is online

Registered users: FaceBook [Linkcheck]

Googlepage: GooglePullerPage
cron