Beneficiile uleiului de seminte de Goji

[ Facebook comments]

Despre Planta Goji - Cercetari documentate in cadrul acesta

.

Moderator: bernard

Beneficiile uleiului de seminte de Goji

PostAuthor: bernard » Wed Aug 13, 2014 4:25 pm

Beneficiile uleiului de seminte de Goji

Atribuit numele de "diamante roșii" în Asia, goji oferă numeroase beneficii pentru sănătate si anti-îmbătrânire pentru corpul nostru, atât la interior cât și afară. Uleiul din semințele acestui fruct roșu mic, prețuit ofera pielii sprijin prin acordarea de asistență în protejarea proprie de stresul vietii de zi cu zi, în timp ce menținându-l tinar și radiant.

Semințele de Goji sunt bogate în substanțe bioactive pentru creșterea și dezvoltarea corpului. Analizele au indicat că semintele de Goji conțin 68,3% acid linoleic, 19,1% acid oleic, 3,1% acid γ-linolenic, 27 mg de vitamina E și 170 mg de β-caroten în 100 g de semințe, 0,25% din lipidice, multe oligoelemente si factori de crestere epidermica.

A fost dovedită prin numeroase teste clinice ca uleiul de semințe ajuta la:
- Reducerea colesterolului în plasma sanguină, scăderea conținutului de colesterină în peretele haemal, și prevenirea hiperlipemiei si aterosclerozei
- Accelerarea circulatiei sangelui pielii, care implică în mod direct metabolismul pielii, reducerea oxigenului radical liber, amânarea de consenescenta a epidermei și hipodermei, intarirea hidratarii pielii în favoarea maleabilitatii si elasticitatii a pielii.
- Reducerea remarcabila a pigmentelor de vârstă și cloasma
- Marirea apetitului sexual, mai ales pentru cei in varsta
- Eliminarea glaucomei și cataractei

Atunci când este utilizat în mod regulat, uleiul de semințe Goji netezeste pielea, ajută la eliminarea semintelor Milia, crește elasticitatea pielii și uniformizează tonul pielii. Are un continut extrem de ridicat în acid linoleic, acizi grași esențiali (omega 6), acest produs protejează și repara pielea prin stimularea oxigenarii intracelulare, ajutand la restabilirea echilibrului vital de apă și grăsimi în filmul hidrolipidic al pielii.

Avand o textura usoara, uleiul de seminte Goji este ideal pentru utilizarea în jurul conturului ochilor, contur delicat în care produsele mai bogate pot promova de multe ori crearea de semințe Milia, acele umflaturi inestetice de culoare albă sau gălbuie mici care apar pe pleoape și temple.
Semintele goji bogate in Vitamina E, au capacitatea de a neutraliza radicalii liposolubili și ajută la protejarea membranelor celulare de oxidare a lipidelor, menținerea elasticității pielii și fermitatea. Penetrand adânc în piele, uleiul de semințe de goji stimuleaza circulatia sangelui si creste metabolismul pielii, accelerând astfel regenerarea celulelor, ajutand la uniformizarea tonului pielii, atenuează și depozitele de melanină, cum ar fi pete de varsta si pistrui.

Important în sinteza de vitamina A, beta carotenul este un nutrient esențial liposolubil pentru creșterea normală, viziune și structura celulară, precum și oase sănătoase, dinți și piele. Acesta este doar unul dintre carotenoizii ce se găsesc în mod natural în semințele de goji. Carotenoizii s-au dovedit pentru a proteja ochii de cataracta si degenerescenta maculara, și sunt antioxidanti retiniene importante și filtre de pigment de lumina ultravioleta, protejeaza ochii de razele UV nocive ale soarelui și lumina HEV.
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Despre Planta Goji - About the Goji Plant

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron