LBP-ul amelioreaza rezistenta insulinei

[ Facebook comments]

Despre Planta Goji - Cercetari documentate in cadrul acesta

.

Moderator: bernard

LBP-ul amelioreaza rezistenta insulinei

PostAuthor: bernard » Thu Nov 06, 2014 10:27 pm

Sursa originala: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24577527

LBP-4a amelioreaza rezistanta insulinei prin translocarea si activarea de GLUT4 si OLETF in sobolani

Autori:
Zhao R, Qiu B, Li Q, Zhang T, Zhao H, Chen Z, Cai Y, Ruan H, Ge W, Zheng X.

Abstract

Polizaharida Lycium barbarum (LBP) a fost demonstrat de a ameliora rezistența insulinei, dar identificarea compușilor din LBP și mecanismele nu au fost clarificate. In acest studiu, LBP-4a a fost purificat din Lycium barbarum prin celuloză DEAE și cromatografie pe coloană Sephadex G-100, precum și efectele LBP-4a privind rezistența la insulină au fost investigate.

Rezultatele au indicat că LBP-4a a cauzat translocarea izoenzimei transportorului glucozei 4 (GLUT4) la suprafața celulei, care la rândul său stimulează absorbția glucozei, iar efectul a fost sensibil la wortmannin, un inhibitor al fosfoinozitol 3-kinazei (PI3-K) , și SB203580, un inhibitor de mitogen p38 activat de proteine ​​kinaze (p38 MAPK (α, β)).

Mai mult, efectele LBP-4a privind activitatea MAPK p38 au fost abrogate prin pretratamentul adipocitelor de șobolan, efectuate cu SB203580. Pe scurt, LBP-4a a îmbunătățit rezistența la insulină prin translocarea și activarea GLUT4 la șobolani OLETF, iar activarea PI3-K și p38 MAPK au contribuit la aceste efecte.
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Despre Planta Goji - About the Goji Plant

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage