Uscarea fructelor goji

[ Facebook comments]

Despre Planta Goji - Cercetari documentate in cadrul acesta

.

Moderator: bernard

Uscarea fructelor goji

PostAuthor: mark » Wed Nov 02, 2016 9:07 pm

Am incercat sa gasesc informatii despre uscarea acestor fructe, dar nu reusesc sa ma lamuresc. Eu am incercat sa usuc intr-un uscator de fructe fara termostat, dar le-am ars...arata vai si-amar..Apoi am incercat in cuptorul electric. Am pus in tava, pe hartie de copt, pe un singur rand. Temperatura este intre 30 si 40 grade, si merge ventilatorul. Stau acolo de zeci de ore. In prima faza au lasat un sirop dulce, pareau trase prin miere. Nu vor si pace sa se usuce, se lipesc...Nu mai stiu ce sa le fac. Nu au nici pe departe culoarea celor din comert, si sunt tare lipicioase.
Am pus unele fructe in miere, consider ca este cea mai sanatoasa solutie, dar o persoana cu diabet nu cred ca le poate utiliza...
Aveti cateva sfaturi care sa ma ajute?

mark
Membru Nou
Membru Nou
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 02, 2016 8:09 pm
Cash on hand: 170.35

WARNING

This thread has 4 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Despre Planta Goji - About the Goji Plant

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron