Zonare

[ Facebook comments]

Sugestii in legatura cu pagina noastra..

.

Moderator: bernard

Zonare

PostAuthor: raul » Wed Dec 02, 2015 2:51 pm

In atentia celor care nu au fost la intalnire si se gandesc sa acceseze fonduri europene pana in 2020: o sa depunem o cerere ca localitatile in care noi avem plantatii de goji sa fie trecute in tabelu cu zone favorabile de crestere, fara de care NU se pot accesa fonduri. Rugamintea noastra sa va treceti in timp util, in acest topic, judetul, comuna, localitatea unde aveti plantatie sau urmeaza sa aveti.

raul
Membru Junior
Membru Junior
 
Posts: 44
Joined: Fri Jun 27, 2014 12:52 am
Cash on hand: 811.80

WARNING

This thread has 20 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Cutie cu Sugestii - Suggestion Box

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]

Googlepage: GooglePullerPage
cron