O mica inventie pt. economii frumoase

[ Facebook comments]

Tutoriale si Pictoriale pas cu pas in cultivarea plantei Goji..

.

Moderator: bernard

O mica inventie pt. economii frumoase

PostAuthor: Ionut » Fri Feb 06, 2015 11:26 pm

Salutare cultivatori de Goji!

Deschid acest topic pentru a va arata cum am economisit o frumoasa suma de bani.
Stiu ca voi supara anumiti oameni dar sper ca prin ce o sa prezint voi ajuta pe cineva. Chiar nu ma intereseaza ce vor spune gurile rele!!! Asta sa se stie de la inceput!
Zilele astea am lucrat la un videoclip despre cum am confectionat si confectionez eu pungile de 2litri.

Vreau sa ajut si eu cu ceva si ofer cateva informantii gratis, poate intr-un moment voi avea si eu nevoie de Dvs cu ceva si ma veti ajuta pe mine. E cred ca nu am sa fiu in asociatie (nu se stie) asta nu ma opreste sa imi impartasesc si eu scurta experienta, metodele si adaptarile mele. M-am saturat de atata mancatorie si ura... Stiu ca fiecare se lupta pentru castigarea BANILOR, fiecare facem asta dar sa nu uitam ca totusi suntem oameni si trebuie sa fim ceva mai civilizati pentru ca daca ne comportam altfel nu suntem deosebiti de necuvantatoare... Pana la varsta mea am invatat si eu ca cinstea si omenia sunt cel mai de pret lucruri, sper sa nu ma fi inselat!!!


Sa las vorba si sa va descriu putin in ce consta videoclipul:
V-am spus in topicul Goji Teleorman. Povestea mea de unde mi-a venit idea sa fac aceste pungi,
repet: am vrut sa cumpar de la M.C dar mi-a cerut 30bani pe buc ma costau pungile mai mult decat bagasem in toata cultura asta pana atunci. Nu am cumparat si eu fiind o fire mai inventiva (sper sa va obisnuiti cu asta:D) m-am pus pe gandit...o idee: am cauta aparat de lipit pungi si o folie adecvata, am gasit si aparat si folie si asa idea a fost pusa in practica.
Din ideea asta am economisit in jur de 1000lei. Un calcul simplu un sul de folie 250lei aparatul in jur de 80lei (depinde de lungimea rezistentei si calitatea aparatului) mana de lucru, inventarea aparatului de lipit la baza si modificarea aparatului cumparat nu mai le pun iar consumul de curent este prea mic pt a fi calculat...
Deci 250+80=330lei cam aici mau dus pe mine 4000si ceva de pungi pe cata vreme daca le cumparam trebuia sa achit peste 1200lei, deci... merita?
Sper sa ca va va fi de folos ce am facut aici!

Watch on youtube.com


Bafta
User avatar
Ionut
Membru Senior
Membru Senior
 
Posts: 165
Joined: Wed Jan 28, 2015 10:20 pm
Cash on hand: 3,945.97

WARNING

This thread has 12 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Tutoriale - Tutorials

Who is online

Registered users: Majestic-12 [Bot]

Googlepage: GooglePullerPage
cron