A treia intalnire gojiland 28 noiembrie 2015

[ Facebook comments]

Anuntari, nouati, evenimente in legatura cu planta Goji, agricultura, proiecte guvernamentale, etc.

.

Moderator: bernard

A treia intalnire gojiland 28 noiembrie 2015

PostAuthor: istititi » Sun Nov 08, 2015 5:37 pm

Si a sosit momentul sa ne intalnim si a treia oara .Sunt invitati toti producatorii de goji care sau afiliat Gojilandului,,Acum ca multi producatori deja au reusit sa planteze suprafete de teren tema intalniri va fi cu un pas inainte .Vom discuta despre spalieratul ,colectarea de frunze si tratamentele bio la plantatie,As dori ca aceasta intalnire sa fie si o dare de seama a cultivatorilor fiecare sa vina cu realizarea de peste an,.Daca mai sunt propuneri pentru a 3-a intalnire Gojiland tot aici sa le scrieti asteptam si alte deschideri de subiecte actuale.Va rugam semnalati prezenta la acest eveniment aici scris .
Va multumim
Echipa Gojiland
User avatar
istititi
Membru Senior
Membru Senior
 
Posts: 101
Joined: Tue Sep 09, 2014 2:08 pm
Cash on hand: 3,008.97
Location: Reghin

WARNING

This thread has 28 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Gojiland Romania News

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron