Hello Gojiland !!!

[ Facebook comments]

Bine ati venit pe forumul nostru, dedicat cultivarii plantei Goji
Membri noi, va rugam sa post-ati o scurta introducere despre D-neavoastra aici !.

Moderator: bernard

Hello Gojiland !!!

PostAuthor: Emeric » Mon Feb 17, 2014 7:37 am

Stimați comentatori,
Dear visitors,

Bine ati venit la forumul nostru dedicat comunitatii cultuvatorilor Goji din Romania si toata lumea!.
Welcome to our forums dedicated to the Goji cultivators community from Romania and all over the world!

Va rugam si va incurajam sa va inregistrati daca vreti sa postati si sa participati ca membrii la developarea comunitatii noastre. Inregistrarea este gratis, se effectueaza in partea dreapta-sus a ecranului sub numele "Register" sau click pe linkul urmator:
We encourage you to register an account if you'd like to post and be an active member of our developing community. Registration is free, it's done by clicking the "Register" tab in the top-right part of the screen or clicking on the following link:


ucp.php?mode=register


Nu ne credem atotștiutori în secretele plantei goji și noi la rândul nostru am citit aproape tot ce s-a găsit pe net, am vizitat personal pe marii comercianți de plante goji din Europa, ba chiar din America de Nord, pentru a ne documenta cât mai bine, înainte de a demara plantația. Am luat legătura cu mai mulți autori de studii despre planta goji, le-am cerut sfatul și am încercat soluțiile propuse de domniile lor, am selectat tehnicile, care au dat rezultate în pepiniera proprie. Ce am postat pe acest site, este probat de noi, dar mai avem mult de învățat și noi la rândul nostru, de aceea am pus și forum, unde sperăm că se vor conduce discuții constructive cu un limbaj decent, să dezbatem noi soluții...
We certainly don't think of ourselves as know-it-alls in the terms of Goji, us too read every possible source that one could find online, personally visited most of the biggest european plant merchants , even in north america in order to gather as much info as possible on the subject, before starting the plantation. We contacted a couple authors versed in studies about the goji plant, asked for their advice then followed them, we picked the suitable techniques, which gave us great results in our nursery.
What we posted on our website it's been tried by us, but we ourselves still have lots to learn, this is why we started this forum where everyone can share their experiences/wisdom with the others, debating exciting cultivation subjects, hopefully in a civilized manner..
Mulțumim anticipat
si Bine ati venit pe forum!
Thank You in advance
and welcome to the forum


Emeric
Emeric Kolbaszer - Plante goji, Arbusti goji, Butasi, Fructe proaspete si uscate (in curand), Frunze de Goji, Produse Goji

"Nu te enerva! Nu ma enerva!" - Nu fi lenes sa citesti articolele de pe forum inainte de a intreba ceva, sa nu ma repet ca un patefon vechi la care sare acul! :)

Intrebari si raspunsuri frecvente Goji
Importanta selectiei plantelor si formarii bazei genetice


Tel.: +40 744-893-033 - Trimite-mi un E-mail - Pagina Web - Forum - Pagina Oficiala Facebook - Galerie Video - Galerie Foto
User avatar
Emeric
Administrator
Administrator
 
Posts: 740
Images: 104
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:25 am
Cash on hand: 9,831.61
Location: Ciuperceni, Satu Mare

WARNING

This thread has 36 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Introducere - Introduction

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron