Sunt un membru mandru al echipei Gojiland !!!

[ Facebook comments]

Bine ati venit pe forumul nostru, dedicat cultivarii plantei Goji
Membri noi, va rugam sa post-ati o scurta introducere despre D-neavoastra aici !.

Moderator: bernard

Sunt un membru mandru al echipei Gojiland !!!

PostAuthor: bernard » Mon May 08, 2017 3:32 am

.


Visul

Multi sunt infectati de asa zisa "febra sau virus de goji" si sunt captivati de articole senzationale ce zugravesc o imagine utopica despre cultivarea plantelor de goji, se vorbeste de un proces simplificat, unde cu o investitie mica (doar cateva mii seminte) omul se poate imbogatii usor peste noapte. Din pacate adevarul e foarte departe de aceasta abordare, fapt dovedit de multi cultivatori seriosi cu experienta de ani de zile si multi bani risipiti.

Realitatea

In realitate, ca cineva sa devina un cultivator de goji serios, este nevoie de investitie serioasa, munca imensa, expertiza tehnica si nu in ultimul rand si de noroc. Zicem asta din proprie experienta, confirmat de zeci de cultivatori ce la un moment dat au fost infectati de aceasta "febra goji" si au invatat pe propria piele, dar s-au vindecat, s-au trezit la realitate, au facut fata situatiei si nu s-au dat batuti, au investit si mai mult, au depus munca imensa necesara si o depun in fiecare zii si au acumulat expertiza tehnica si azi sunt aproape de visul initial.


Ce inseamna sa fiu un membru al Echipei gojiland?

Fiind un membru al echipei Gojiland inseamna sa am multe beneficii dar si cateva obligatii.Ce oferim membrilor echipei Gojiland?


- Un soi de goji exceptional cu certificat de soi european - Vezi certificatul aici , materie genetica de inalta calitate cu eticheta albastra


Conform studiului efectuat de Universitatea din Hamburg (vezi studiul aici), soiul nostru denumit Lycium barbarum Erma s-a dovedit sa fie mai bogat de peste 15x!!! in cantitatea de compusi farmaceutici fata de alte soiuri de Goji. Pe deasupra datorita selectiei indelungate, fructele din acest soi au un gust dulce natural ce face posibil prelucrarea lor in gem fara adaos de zahar, contrar altor soiuri ce au un gust amar.

- Asiguram consultanta pentru proiecte EU si subventii

Avand un certificat de soi european, membrii pot sa porneasca proiecte EU pentru infiintarea si dezvoltarea plantatiilor de Goji. Asiguram consultanta prin partenerii nostrii ce se ocupa cu intocmirea si depunerea dosarelor pentru aceste proiecte si subventii.


- Suport tehnic GRATUIT

Asiguram suport tehnic gratuit la membrii echipei Gojiland pe forum unde pe langa multiple tutoriale pas cu pas, multimedia si diferite ghiduri de cultivare detaliate, este prezenta o comunitate de cultivatori cu experienta si incepatori ce isi impartasesc experientele bune si rele, ce este o comoara pentru incepatori, raspund la intrebari in legatura cu orice greutati intampinate in cultivarea de goji (din experiente proprii), o comunitate in care oamenii se ajuta reciproc fie prin sfaturi fie prin mijloace materiale, un suport fara care putini incepatori au sansa sa stabileasca o afacere de acest gen.


- Reduceri de pret pe materii prime si echipament

Deoarece suntem o echipa de producatori, cumparam impreuna toate materiile prime necesare cultivarii (turba, ingrasaminte, tratamente, etc) cu disconturi mari, economisind capital valoros, marind substantial marginea de profit al fiecarui membru.


- OFERIM PIATA GARANTATA, preluam recolta de la fiecare producator

Din start facem contract de preluare exclusiva a recoltei cu fiecare membru al echipei Gojiland. De la inceput garantam linistea sufleteasca a membrilor, caci astfel nici unul dintre membrii nu trebuie sa aiba indoieli ca oare va gasi cumparatori pentru recolta lor.

La momentul dat avem deja contracte de exclusivitate cu firme foarte serioase pe 3 continente in mai multe tari diferite, deoarece in sfarsit am reusit sa intram pe piata internationala deja cu multiple produse de goji de inalta calitate.La ce ne asteptam de la membrii echipei Gojiland?- seriozitate, dedicatie, cinste

- cultivarea soiului Lycium barbarum Erma in exclusivitate

- comercializarea de butasi din acest soi de catre membrii este strict interzisa prin contractul facut, precum si prin lege, deoarece numai detinatorul certificatului de soi are dreptul sa comercializeze acest soi.

- cultivare goji in regim bio strict, supunerea la controale de calitate ale plantatiilor si ale recoltei
- mentinerea unui jurnal de cultivare pe forum, ce se actualizeaza o data pe saptamana cu poze sau video din plantatie si se posteaza data si descrierea tratamentelor efectuate, cantitatea utilizata, etc.

De ce e necesar acest lucru? E necesar din doua motive:

1. Sa putem urmari cat de cat cultivarea plantelor, respectarea regimului bio. La valorificarea marfii pentru aproape fiecare lot livrat, clientii necesita analize de pesticide, de metale grele, de microbiologie, de toxine, de aflatoxine, de ochratoxine etc. efectuate de catre laboratoare acreditate pe nivel global cum ar fi Laboratoarele Eurofins din Germania unde analizele enumerate incep de la 700 euro. Aceste costuri sunt suportate de catre noi in cazul in care putem urmarii procesul de cultivare a fiecarei plantatii prin jurnalele de cultivare. Cei care nu conduc jurnale de cultivare, fructele si frunzele vor fi preluate numai cu analizele facute de Eurofins, cu aceste costuri suportate de catre producator.

2. Sa avem o idee aproximativa despre cantitatea anuala de fructe si frunze, ce va fi recoltata de catre fiecare producator, o informatie absolut necesara ca sa putem discuta cantitati cand facem contracte cu clientii, sa stim cata marfa vom fi capabili sa livram in fiecare an, o sarcina logistica sofisticata in sine.
Sa fim sinceri, in ziua de azi chiar si bunicile au aparate foto sau telefoane cu camere, nu dureaza numai cateva secunde sa facem cate o fotografie, eventual un video cu plantele noastre de goji iubite si dureaza doar cateva minute sa le postam pe forum.

Nu stim cum postam poze? Suntem constienti ca nu toata lumea e un guru la calculatoare, de aceea am facut tutoriale pas cu pas, cum se fac postari - (vezi aici), cum se face upload la fotografii - (vezi aici) sau video - (vezi aici). Pentru a usura acest proces, nu mai este nevoie pentru micsorarea pozelor inainte de postare, se poate face upload direct cum descarcati de pe camera foto sau de pe telefon.


Unde putem ajunge impreuna?


La un renume mondial in Goji, sa lucram numai la export, sa punem Romania pe harta ca o forta majora in acest domeniu, sa ne asiguram o sanatate permanenta prin efectele acestei plante minunate din recolta proprie, bani, bucurie cu familia, cerul e limita... si doar atunci putem transforma "visul goji" al nostru initial in realitate si putem afirma:

Sunt un membru(a) mandru(a) al echipei Gojiland !!

Ai in tine ceea ce este necesar sa fii un membru?

Asteptam afirmatiile celor care sunt membrii mandrii al echipei, precum si jurnalele de cultivare. :rolleyesnew:
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

WARNING

This thread has 27 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Introducere - Introduction

Who is online

Registered users: No registered users

Googlepage: GooglePullerPage
cron