De ce vad numai topicele de la sectia "Introducere"?

[ Facebook comments]

Bine ati venit pe forumul nostru, dedicat cultivarii plantei Goji
Membri noi, va rugam sa post-ati o scurta introducere despre D-neavoastra aici !.

Moderator: bernard

De ce vad numai topicele de la sectia "Introducere"?

PostAuthor: bernard » Thu May 18, 2017 8:29 am

Membrii inregistrati ce nu au un minim de 3 postari pe forum (chiar daca sunt inregistrati de o vreme), nu au acces decat la sectiunea "Introducere" al forumului si nu pot viziona nici 5% a topicelor. :naughty:

A fost necesar sa introducem aceasta regula, deoarece avem sute de membrii care se inregistreaza dar nu fac nici o postare, nu contribuie cu nimic la dezvoltarea forumului, se retrag in papusoi si asteapta ca ceilalti sa furnizeze informatiile. Cred ca membrii activi sunt de acord cu acest punct de vedere, caci pana la urma de aceea este un forum si nu un blog sau un centru de informatii, ca membrii sa comunice unul cu altul, sa-si impartaseasca experientele.

Rog pe toti membrii noi inregistrati si membrii ce s-au inregistrat mai de mult dar nu au facut inca postari, sa faca cel putin 3 postari daca vreau sa aiba acces la toate informatiile de pe forum, prima postare fiind o auto-introducere. Astept si parerile voastre..
User avatar
bernard
Administrator
Administrator
 
Posts: 1273
Images: 13
Joined: Mon Feb 17, 2014 1:42 am
Cash on hand: 22,687.67
Bank: 1,311.13

WARNING

This thread has 7 replies

You must be a registered member and/or logged in to view this response.


Register or Login

 

Membrii inregistrati, va rugam sa folositi butonul POSTREPLY (RASPUNS) de mai sus, pentru a adauga un raspuns, pentru ca acesta este salvat in baza de date a forumului si astfel textele vor fi incluse in cautari la Search, Posturi Recente, etc. si face urmarirea posturilor si raspunsurilor mult mai usoara, deoarece sunt deja categorizate pe baza topicelor, pe cand comment-urile Facebook se pot cauta numai pe FB.. Multumim!

Vizitatori, ce nu au un cont inregistrat, folositi comment-urile Facebook de mai jos, dar recomandam sa va inregistrati si sa deveniti un membru al comunitatii noastre !

 

leave a comment

Return to Introducere - Introduction

Who is online

Registered users: FaceBook [Linkcheck]

Googlepage: GooglePullerPage
cron